"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Hiina piirab videote jagamist sotsiaalmeedias (0)
01. jaanuar 1970
Scanpix

Hiina piirab videote ja heli jagamist sotsiaalmeedias.

Uued reeglid takistavad hiinlastel jagada sotsiaalmeedia kaudu “mitteametlikke” videosid ehk ise salvestatud materjale. Keeld hõlmab muu hulgas Hiina populaarsemaid sotsiaalmeedia keskkondi Weibod ja WeChati, vahendas BNS.

Videote avaldamine sotsiaalmeedias on muutunud Hiinas populaarseks. Nende keelamisega püüavad Hiina võimud ilmselt ohjeldada nn kodanikuajakirjandust ja rahvusvahelise meedia vahendatud uudiste levitamist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.