"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Hiina piirab videote jagamist sotsiaalmeedias (0)
01. jaanuar 1970
Scanpix

Hiina piirab videote ja heli jagamist sotsiaalmeedias.

Uued reeglid takistavad hiinlastel jagada sotsiaalmeedia kaudu “mitteametlikke” videosid ehk ise salvestatud materjale. Keeld hõlmab muu hulgas Hiina populaarsemaid sotsiaalmeedia keskkondi Weibod ja WeChati, vahendas BNS.

Videote avaldamine sotsiaalmeedias on muutunud Hiinas populaarseks. Nende keelamisega püüavad Hiina võimud ilmselt ohjeldada nn kodanikuajakirjandust ja rahvusvahelise meedia vahendatud uudiste levitamist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.