"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinn müüb kuus kinnistut (0)
12. aprill 2006

Tallinn müüb kuus kinnistut

Linnavolikogu otsustas müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel Lasnamäe linnaosas asuvad kinnistud Pae 23d alghinnaga 6 miljonit krooni, Ümera 30 alghinnaga 3,25 miljonit ja Paasiku 1 alghinnaga 4,11 miljonit krooni. Samuti otsustati müüa Haabersti linnaosas kinnistud Ehitajate tee 120 ja Ehitajate tee 128, alghinnaga vastavalt 3,4 ja 4,4 miljonit krooni. Müüki läheb ka Põhja-Tallinnas asuv kinnistu Õle 27 alghinnaga 2,5 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.