"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Esmakordselt kooli minevate laste toetust ei laiendatud (0)
13. aprill 2006

Esmakordselt kooli minevate laste toetust ei laiendatud

Linnavolikogu otsustas mitte toetada Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni ettepanekut, millega sooviti esmakordselt kooli minevate laste toetust laiendada ka väljapoole Tallinna piire õppima asuvatele lastele.

Volikogu enamus lähtus teadmisest, et Tallinna koolides on oma lastele õppimisvõimalused tagatud. Vastavalt seadusele peab Tallinn niikuinii katma teistes linnades või valdades õppivate laste koolituskulud. Need summad jäävad aga Tallinna koolidel saamata.

Esmakordselt kooli minevate laste toetus on täiendav sotsiaaltoetus, mille kehtestamisel väljendas Tallinn eelkõige head tahet oma koolidesse lapsi õppima suunavate perede toetamiseks. Sotsiaaldemokraatide väitel asub Tallinna lähivaldade koolidesse igal aastal õppima sadakond Tallinna last.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.