"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kooli-ja lasteaialõpetajad istutavad 175 puud (0)
25. aprill 2006

Mõni kuu tagasi Tallinna linnapea Jüri Ratase algatatud koolide ja lasteaedade lõpetajate puude istutamise kampaania sai avalöögi 21. aprillil, kui Arte gümnaasiumi lõpuklasside õpilased istutasid esimese puu.
Ratase sõnul tulenes ta mõte lõpetajate kätega puude istutamisest soovist, et noored juba varakult oskaksid väärtustada meid ümbritsevat elukeskkonda ning jäädvustada ühe neile olulise eluperioodi lõppemist. «Saagu istutatav puu jätkuvuse sümboliks, sidudes ühtlasi oma endiste kaaslaste ja kooli-lasteaiaga,» ütles linnapea.
Sel kevadel istutavad lapsed lasteaedade, koolide ja asendusmaade peale kokku 175 puud: pihlakaid, pärnasid ja mände. Nendest 47 hakkavad kasvama kooli, kolm lasteaed-algkooli ja 125 lasteaedade juures.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.