"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Linnaosade halduskogud kinnitab nüüd vastav komisjon (0)
25. aprill 2006

Vastavalt Tallinna põhimääruse muudatustele moodustas linnavolikogu linnaosade halduskogude kinnitamise ja seal muudatuste tegemise komisjoni. Komisjoni kuulub 11 liiget, seda juhib linnasekretär ning komisjoni kuuluvad veel linnavolikogu ja linnavalitsuse juriidilise osakonna töötaja, samuti kõigi linnaosade haldussekretärid. Seni kuulus halduskogude koosseisude kinnitamine ja muutmine linnavolikogu pädevusse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.