"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnaosade halduskogud kinnitab nüüd vastav komisjon (0)
25. aprill 2006

Vastavalt Tallinna põhimääruse muudatustele moodustas linnavolikogu linnaosade halduskogude kinnitamise ja seal muudatuste tegemise komisjoni. Komisjoni kuulub 11 liiget, seda juhib linnasekretär ning komisjoni kuuluvad veel linnavolikogu ja linnavalitsuse juriidilise osakonna töötaja, samuti kõigi linnaosade haldussekretärid. Seni kuulus halduskogude koosseisude kinnitamine ja muutmine linnavolikogu pädevusse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.