"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Linnavolikogu muutis komisjonide koosseise (0)
25. aprill 2006

Seoses linnavolikogu liikme Oleg Rebase volituste peatumisega kinnitas volikogu rahanduskomisjoni liikmeks Rain Veetõusme. Kadri Musta asemel kinnitati sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni liikmeks Andres Ellamaa ning haridus- ja kultuurikomisjoni liikmeks Mai Vöörmanni asemel Triin Aasma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.