"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Linnud saavad pesakasti (0)
25. aprill 2006

Algas traditsiooniline pesakastide kampaania, millesse on kaasatud mitme maakonna koolid.
Eesti Metsatööstuse Liidu korraldatavas pesakastide meisterdamise projektis osaleb sel aastal 86 kooli viiest maakonnast, tööõpetuse tundides tehakse valmis üle 4000 pesakasti. Ettevõtmist toetavad Tallinna keskkonnaamet ja SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.