"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Prahi põletamine rangelt keelatud (0)
25. aprill 2006

Ebaseaduslike lõkete tegemine on munitsipaalpolitsei teravdatud tähelepanu all. Keelust üleastujatele saab määrata kuni 6000 krooni trahvi.

Kevadisel heakorrakuul tohib erandkorras tuletegemise päevadel ainult oksi põletada. Põletuspäevad on Kristiine ja Pirita linnaosas 29. ja 30. aprillil ning Haabersti eramajade rajoonis ja Nõmme linnaosas 6. ja 7. mail. Põletada tohib ainult puu- ja põõsaoksi!
Linnas tossavatest lõketest ja kulupõlengutest palutakse teatada Tallinna abitelefonil 1345.

Kokku riisutud aia- ja pargijäätmeid saab viia aia- ja pargijäätmete kompostimisväljakule (Rahumäe tee 5a), mis on avatud tööpäeviti kella

8–18 ja laupäeviti kella 10–15. Aia- ja pargijäätmeid võetakse vastu hinnaga 295 kr/t. Bioloogiliselt lagundatavate orgaaniliste jäätmete ümbertöötamisega tegeleb Eesti Jäätmeringluse OÜ. Tulemiks on kõrgekvaliteediline looduslik kompostväetis. Lisainfo telefonil 644 0052.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.