"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Rattakiiver kaitseb (0)
25. aprill 2006

Tallinn soovib osaleda maanteeameti kampaanias «Kiivriga meistriks». Kampaaniaga juhitakse tähelepanu jalgrattakiivri vajalikkusele. Kampaania sihtrühmaks on 7–16-aastased lapsed, kelle seas pole kiivri kandmine kuigi populaarne.
«Kauaaegse lastearstina tean, kuivõrd tõsine probleem on laste turvalisuse tagamine,» ütles abilinnapea Merike Martinson. «Laste ohutunne on väike või puudub sageli hoopis.» Martinsoni sõnul oli Tallinnas mullu suveperioodil 500 jalgrattasõidu ja rulluisutamisega seotud traumajuhtu. Kampaania avaüritus Tallinnas on kavandatud mai algusesse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.