"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Sotsiaal- ja tervishoiukomisjon (0)
25. aprill 2006

12. aprillil toimunud komisjoni väljasõiduistungil külastati Kristiine sotsiaalmaja hooneid aadressidel Energia 13 ja Sõpruse pst 5.
Direktor Kaja Susi tutvustas sotsiaalmaja tööd. Räägiti töökorraldusest, töötajatest, probleemidest, vesteldi sotsiaalmaja elanike ja töötajatega.

Samuti arutati istungil ettepanekut muuta Avahoolduse Arenduskeskuse nimi Sotsiaaltöö Keskuseks, sest asutuse töö sisu ja maht on muutunud ning nimi soovitakse sellega kooskõlla viia. Tulevane Sotsiaaltöö Keskus pakub sotsiaalteenuseid, arendab võlanõustamist ja tegeleb ka teiste arendustegevustega. Näiteks on juurde tulnud sotsiaalmajutusüksuse teenus ja ka kodutute öömaja teenus. Komisjon otsustas nimevahetust toetada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.