"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Vanalinnas suvine parkimiskord (0)
25. aprill 2006

Vanalinnas kehtib 16. aprillist suvine parkimiskorraldus. Suurpuhastuse öödel võivad vanalinna elanikud parkida oma sõidukeid Vabaduse väljaku ja Rannavärava mäe juures olevates parklates või naaberpiirkonna tänavail.
16. aprillist kuni 14. novembrini on Tallinna vanalinnas parkimine keelatud laupäeviti kella 00–6 I piirkonnas ja pühapäeviti kella 00–6
II piirkonnas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.