"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Merirahu elamurajooni rajatakse jahisadam (0)
26. aprill 2006

Linnavalitsus võttis vastu Merirahu sadama detailplaneeringu, mis näeb ette Merirahu elurajooniga külgnevale rannale jahisadama rajamise.

Detailplaneeringu koostas OÜ Merirahu Arendus tellimusel OÜ R-Konsult. Planeeritav maa-ala asub intensiivse arenguga Kakumäe piirkonnas, Merirahu elurajooni keskel.

Rocca al Mare, Merirahu, Vismeistri, Kakumäe ja Tiskre moodustavad Tallinna ühe omapärasema piirkonna, mida iseloomustavad mere lähedus ja põlispuudega metsasalud, samas ka nüüdisaegsed elamud, kaubandus- ja ärikeskused, puhke- ja spordihooned ning hästi funktsioneeriv infrastruktuur. Merirahu elurajooni planeeritav jahisadam muudab piirkonna veelgi mitmekesisemaks ja atraktiivsemaks.

Sadamasse on planeeritud jahtklubi- ja teenindushooned, väikealuste hoiuala ning parkimisplatsid sõiduautodele. Jahisadama akvatooriumi asukoht on valitud pärast põhjalikku lähipiirkonna merepõhja geoloogilisi uuringuid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.