"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Üliõpilased saavad taotleda Tallinna stipendiumi (0)
26. aprill 2006

Linnavalitsus otsustas asutada Tallinna linna stipendiumi eriti väljapaistvatele üliõpilastele.

Tallinna Ülikooli ja Tallinna linna vahel sõlmitud koostöölepingu kohaselt määratakse stipendium üks kord aastas kaheksale magistri- või doktoriõppe üliõpilasele, kelle uurimustöö on seotud Tallinna linna ökoloogilise, sotsiaalse või kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamisega.

Stipendiaadid valib stipendiumikomisjon, kuhu kuuluvad Tallinna Ülikooli teadus- ja arendusprorektor, akadeemiline prorektor ning üks esindaja linnavalitsusest. Stipendiumifondi suurus on 160 000 krooni aastas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.