Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Ajateenijatele tasuta ühistransport (0)
10. mai 2006

Linnavalitsus esitas linnavolikogule määruse eelnõu, millega antakse ajateenijatele Tallinna ühistranspordis tasuta sõidu õigus.

Määruse eelnõu kohaselt saavad tasuta sõidu õiguse vormiriietuses ajateenijad. «Kaitseväe ajateenija kui riigi kaitsja on igati vääriline Tallinna ühissõidukeid tasuta kasutama,» ütles abilinnapea Jaanus Mutli. Ajateenija peab esitama piletikontrolörile ID-kaardi või väeosa tõendi ajateenistuses viibimise kohta. Viimast kasutatakse vaid siis, kui ajateenijat pole veel jõutud vastavasse andmebaasi kanda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.