"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Ekskursioonid kalmistutel (0)
10. mai 2006

Muinsuskaitseamet, keskkonnaamet ja Eesti Muinsuskaitse Selts kutsuvad osalema kalmistuid tutvustavatel üritustel.

Reedel, 5. mail kell 15 on plaanis riigi- ja ühiskonnategelaste haudade korrastamine Metsakalmistul. Tööpäev lõpeb ekskursiooniga Kloostrimetsa tallu Tallinna botaanikaaias. Kogunemine parkimisplatsi vastas oleva värava juures. Lisateave telefonil 5340 9536.
Esmaspäeval, 8. mail kell 16 algab ekskursioon Metsakalmistul. Kogunemine kabeli juures. Ekskursiooni juhib kunstiajaloolane Mare Kask.

Laupäeval, 13. mail kell 12 algab ekskursioon Rahumäe kalmistul. Kogunemine kalmistu kontori ees. Ekskursiooni juhib Nõmme Heakorra Seltsi juhatuse esimees Leho Lõhmus.
Reedel, 2. juunil kell 16 algab Ajaloo Instituudis (Rüütli tn 6) loeng «Kadunud kalmistud Tallinnas». Kopli ja Kalamaja kalmistute ajaloost ja hetkeseisust kõnelevad kultuuriajaloolane Robert Nerman, keskkonnaameti juhataja Tõnu Tuppits ja kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna peaspetsialist Henry Kuningas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.