"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Igale majale aadressitähis! (0)
10. mai 2006

Eramuomanikud peavad paigaldama majadele nõuetekohased aadressitähised. Ehitise omanik või selleks volitatud isik peab tagama numbrimärgi paigaldamise ehitisele, piirdele või postkastile. Aadressitähised peavad olema pimedal ajal valgustatud ja nähtavad.

Aadressitähiste puudumine on heakorraeeskirja rikkumine. Väärteomenetluse seadustiku § 55 lg 2 kohaselt võib määrata füüsilisele isikule kuni 6000 kroo­ni trahvi ning juriidilisele isikule kuni 20 000 krooni trahvi. Järelevalvet teeb munitsipaalpolitsei.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.