"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lõppes stardiabi taotlemise voor (0)
10. mai 2006

Ettevõtluse stardiabi taotlemise tänavusse teise vooru laekus 62 taotlust kogusummas
5 527 578 krooni.

Stardiabi on mõeldud alustavale ettevõtjale. Taotleja omafinantseering peab olema vähemalt kolmandik kogu äriprojekti mahust. Stardiabi ülemmäär on 100 000 krooni. Ühele ettevõtjale eraldatakse stardiabi üks kord.

2006. aasta III stardiabivooru lõppkuupäev on 15. septembril.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.