"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinlaste arv kasvas aprillis 486 inimese võrra (0)
10. mai 2006

Tallinna elanike arv kasvas aprillis 486 inimese võrra, 1. mail elas rahvastikuregistri andmeil pealinnas 399 542 inimest.

Märtsis kasvas Tallinna elanike arv 303 inimese võrra, 20. märtsist 20. aprillini kestnud registrikorrastuskuu jooksul aga 478 inimese võrra. Rekordpäeval, 19. aprillil registreerus 70 inimest. Registrikorrastuskuu algul oli rahvastikuregistris pealinna elanikuna arvel 398 896 inimest.

Registrikorrastuskuu oli mõeldud Tallinnas elavatele inimestele, kelle elukohaandmed rahvastikuregistrist kas puuduvad või ei vasta tegelikkusele. Üks eesmärk oli ka elamisloata inimeste teavitamine, et nad peavad enda ja ka oma laste elamisluba pikendama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.