Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Tallinna paigaldatakse 25 välikäimlat (0)
10. mai 2006

Kommunaalamet paigaldab suveks vanalinna ja Kadriorgu 25 ajutist välikäimlat.
Tualetid tulevad Niguliste kiriku lähedusse, Toompea Piiskopi aeda, Pika tänava Rohelisele turule, Mere puiesteele Kanutiaeda, Kadrioru parki, Piritale Regati maja tagusesse parklasse, teletorni lähedusse, «Russalka» juures asuvasse parklasse ja lauluväljaku Lasnamäe-poolsete väravate juurde.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.