"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Ühiselamute elanike probleem laheneb (0)
10. mai 2006

Linnavalitsus moodustas ajutise komisjoni, mis hakkab tegelema Põhja-Tallinnas asuvate endiste ühiselamute elanike eluasemeprobleemide lahendamisega.

Põhja-Tallinnas asuvate endiste ühiselamute (Puhangu 8 ja 10, Randla 13 ja 15, Maleva 18, Sõle 18, Kopli 1008 jt) elanikud on korduvalt pöördunud linnavalitsuse ja Põhja-Tallinna valitsuse poole sooviga nende kasutuses olev eluruum erastada või välja osta. Osa tube ongi erastatud või otsustuskorras üürnikele võõrandatud.

Ajutise komisjoni tööd juhib abilinnapea Taavi Aas, komisjoni kuuluvad Põhja-Tallinna vanem Vilja Savisaar ja vanema asetäitja Jüri Jõgeva, linnapea nõunik Kaido Padar ja elamumajandusameti jurist Ilmar Puskar.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.