"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Bussijuhtide palk tõuseb (0)
24. mai 2006

AS Tallinna Autobussikoondis (TAK) tõstab bussijuhtide palku 2007. aastal kahel korral – 1. jaanuaril 10% ja 1. juulil 6% võrra. Ka 2008. aasta 1. jaanuaril tõuseb bussijuhtide palk 10% võrra. Tõuseb ka kõigi teiste TAKi töötajate, sh remonditööliste palk.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul peitub bussijuhtide palgatõusu taga muu hulgas soov häid juhte Tallinnas kinni hoida. «Ühissõidukite juhid teevad rasket ja tänuväärset tööd. Loodetavast vähendab palgatõus nende soovi välismaale tööle siirduda,» lausus Mutli.
2005. aastal oli TAKi bussijuhi keskmine palk 8873 krooni, 2006. aastal on oodatav keskmine palk 10 500 krooni ja 2007. aastal umbes 12 200 krooni. TAKis töötab 593 bussijuhti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.