"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kogunes politsei nõukoda (0)
24. mai 2006

Esimest korda kogunenud politsei nõukoda arutas linna toetusi politseile ja erinevate jõustruktuuride vahelist koostööd. Samuti otsustati hakata kooli minevatele kadettidele septembrist stipendiumi maksma.

Arutleti teemal, kuidas saaks linn kaasa aidata politseinike motiveerimisele ja toetamisele ning räägiti turvafirmade, abipolitseinike ja politseinike koostööst kesklinna ja vanalinna turvalisemaks muutmisel.

Nõukoda pidas väga vajalikuks hakata maksma stipendiumi Põhja politseiprefektuuri välja valitud tublimatele kadettidele.

Politsei nõukoda moodustati linnapea Jüri Ratase eestvedamisel tänavu veebruaris. Nõukoja töös osalevad isikud, kes on turvalisuse teemaga hästi kursis. Nende arvamused ning ettepanekud aitavad Tallinna turvalisust tõsta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.