"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Laokil majad peavad kaduma (0)
24. mai 2006

Linnavalitsus koostab mahajäetud majade registri ning esitab kõigile selliste majade omanikele nõudmise asuda kiiremas korras kas maja korda tegema või lammutama.

«Linnapilti risustavate ning ümbruskonnale ja inimestele ohuks olevate mahajäetud majade probleem tuleb lõpuks ometi lahendada,» ütles linnapea Jüri Ratas pärast eriti drastiliste näidetega tutvumist. «Hoolimatud omanikud tuleb omandiga kaasnevaid kohustusi täitma sundida.» Linnapea sõnul tuleb resoluutsemalt tegutseda ning vajadusel kõiki seaduslikke sunnivahendeid kasutada, kuni sundvõõrandamiseni välja.

Tallinna munitsipaalpolitsei direktor Tiit Kivikas sai ülesande koostada mahajäetud objektide andmebaas ning nende objektide omanikega tõhusalt tegelda. Ühtlasi esitab Põhja-Eesti Päästekeskuse direktor Raik Saart linnavalitsusele mitu korda süüdatud mahajäetud majade nimekirja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.