"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Roland sai Tallinnalt hõbelusika (0)
24. mai 2006

Kolmandat aastat peeti Tallinna päeval meeles uusi linnakodanikke. Tänavu 15. mail sündis Tallinnas eimesena, kell 2.12 poisslaps, kellele vanemad otsustasid nimeks panna Roland. Rolandi ema Kristel Erendi õpib Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ämmaemandaks, isa Erki Kilusk töötab ehitusfirmas projektijuhina.

Kui linnavolikogu esimees Toomas Vitsut Ida-Tallinna keskhaigla sünnitusosakonnas vanemaid õnnitles ja Tallinna sümboolikaga hõbelusikat üle andis, oli väikest venda imetlema tulnud ka pere vanem laps Kristofer.

Tallinna sümboolikaga hõbelusikas kingitakse Tallinna päeval esimesena Tallinnas sündinud lapsele. Traditsiooni algatas eelmine linnavolikogu esimees Maret Maripuu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.