"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Suveinfo noortele (0)
24. mai 2006

Tallinna Noorte Infokeskus andis välja trükise, kust Tallinna noor saab teavet algaval suvel vaba aja sisustamise võimaluste kohta.

Suvevoldik sisaldab Tallinnas toimuvaid noorteüritusi – festivalid, konkursid, matkad, näitused, peod ja palju muud. Noor saab suvevoldikust infot, kust leida endale sobiv laager väljaspool Tallinna või hoopis väljaspool Eestit. Voldikust leiab informatsiooni ka suvetöö kohta, mida jagavad Tallinna ja Harjumaa noorte tööportaal www.taskuraha.info ning Tallinna Õpilasmalev.

Noorte suvevoldikut saab Tallinna Noorte Infokeskusest (Pärnu mnt 6), kõikidest noortekeskustest, Tallinna linnavalituse teenindusbüroost (Vabaduse väljak 7) ja lastekaitseliidu infokeskusest Märka Last (Tõnismägi 3).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.