"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
«Tallinn liigub!» (0)
24. mai 2006

Tallinnas jätkub linlastele mõeldud terviseliikumise programm «Tallinn liigub!», mille raames toimub tänavu üle 150 spordiürituse. Lisaks rattasõidu-, kepikõnni-, orienteerumis- ja rulluisuürituste sarjadele on plaanis ka ühekordseid suursündmusi. Eeldatavalt võtab programmi üritustest osa kokku ligi 50 000 tallinlast. Linn toetab terviseliikumise ürituste korraldajaid ligi miljoni krooniga.

Massispordiüritused on Tallinna Sügisjooks, Maijooks, Baltic Marathon ehk SL Õhtulehe Rahvajooks, Tallinna Rattaralli ja Tallinna Maraton, suuremad üritustesarjad Hansapanga tervisejooksu- ja Energiakõnnisari, orienteerumisklubi TON terviseneljapäevakud ja Nõmme Orienteerumisklubi terviseteisipäevakud ning SK Tallinna Kompass korraldatavad linnaorienteerumisvõistlused.

Toimuvad veel kolme- kuni kaheksaetapilised seeriaüritused, näiteks Kõrvemaa Kolmiküritus ning kepikõnnisari.

Aktiivsed linnakodanikud saavad «Tallinn liigub!» terviseliikumise ürituste passi erinevatelt üritustelt osavõtutempleid koguda. Nende vahel, kes osalevad vähemalt 20 üritusel, loositakse hooaja lõpus välja mitmeid sportlikke auhindu – spordivarustust ja spordibaaside vabapääsmeid.

Terviseliikumise programm «Tallinn liigub!» kutsuti ellu 2005. aastal eesmärgiga luua harrastusliikumise võimalused kõigile linlastele. Infot ürituste kohta saab internetiaadressilt http://www.tallinn.ee/tallinnliigub.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.