"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Algatati Kristiine linnaosa arengukava koostamine (0)
07. juuni 2006

Linnavolikogu otsuse kohaselt koostatakse arengukava aastateks 2007–2010. Arengukava eesmärk on täpsustada linna arengudokumentides seatud sihte. Arengukava peab lähtuma hetkeolukorrast, linna rahalistest võimalustest, linnaosa elanike avalikest huvidest ja linnaosas tegutsevate isikute eraõiguslikest huvidest. Arengukava koostamisest kavatseb linnaosavalitsus jagada teavet Kristiine lehes, enne kehtestamist toimub linnaosas eelnõu avalik arutelu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.