"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Avati jalgrattaparklad (0)
07. juuni 2006

Tammsaare pargis ja Vabaduse väljakul avati tasuta, kuid valvega jalgrattaparklad. Kuni 15. septembrini on tasuline rattaparkla avatud ka Nõmme keskuses. Jalgrataste hoiustamist ja valvet korraldab AS Falck Eesti. Valvega jalgrattaparkla töötab iga päev kella 9–19, jalgratta parkimistund maksab 10 krooni.

Haabersti linnaosa valitsus paigaldab lisaks olemasolevatele uued jalgrattahoidjad Merirahu elurajooni ääres asuvale vaateplatvormile ja Rocca al Mare vaateplatvormile, samuti nelja Õismäel asuva korvpalliväljaku juurde.

Teistes linnaosades on jalgrattahoidjad tavapärastes paikades ametiasutuste, kaupluste ja koolide juures.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.