"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Avati jalgrattaparklad (0)
07. juuni 2006

Tammsaare pargis ja Vabaduse väljakul avati tasuta, kuid valvega jalgrattaparklad. Kuni 15. septembrini on tasuline rattaparkla avatud ka Nõmme keskuses. Jalgrataste hoiustamist ja valvet korraldab AS Falck Eesti. Valvega jalgrattaparkla töötab iga päev kella 9–19, jalgratta parkimistund maksab 10 krooni.

Haabersti linnaosa valitsus paigaldab lisaks olemasolevatele uued jalgrattahoidjad Merirahu elurajooni ääres asuvale vaateplatvormile ja Rocca al Mare vaateplatvormile, samuti nelja Õismäel asuva korvpalliväljaku juurde.

Teistes linnaosades on jalgrattahoidjad tavapärastes paikades ametiasutuste, kaupluste ja koolide juures.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.