"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Reklaam jääb koolidesse veel alles (0)
07. juuni 2006

Linnavolikogu ei toetanud Isamaaliidu fraktsiooni eelnõu, millega sooviti keelustada kommertsreklaam Tallinna haridusasutustes. Haridus- ja kultuurikomisjoni esimehe Tarmo Lausingu sõnul jääks eelnõu kohaselt endiselt lubatuks sponsorreklaam noorteüritustel. «Kuigi probleemi olemasolu tajusid ilmselt kõik volikogu liikmed, ei toetanud ka haridus- ja kultuurikomisjonis poolikut lahendust ükski liige. Tuleb koostöös spetsialistidega leida sobilik lahendus kohati tõesti häirivale reklaami pealetungile meie koolides,» ütles Lausing eelnõu kommenteerides.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.