"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Vanu autorehve võetakse vastu jäätmejaamades (0)
07. juuni 2006

Vanu rehve võetakse tasuta vastu jäätmejaamades Artelli 15, Paljassaare põik 9a ja Suur-Sõjamäe 50. Jäätmejaamad on avatud K, N, R kella 14–19 ja L, P kella 10–15. Elanikelt võetakse tasuta vastu kuni kaheksa rehvi.

Samas võetakse elanikelt tasuta vastu töötlemata puitu, vanametalli, plaste, suuremõõtmelisi ehitusjäätmeid (kivid, betoon jms), paberit ja pappi, kasutuskõlblikku mööblit, elektri- ja elektroonikatoodete jäätmeid (sh külmikud ja telerid), pakendeid, lehtklaasi jne.

Seoses jäätmejaamade avamisega aia- ja pargijäätmete kompostimisväljakul (Rahumäe 5a) vanu autorehve enam vastu ei võeta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.