"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Vanu autorehve võetakse vastu jäätmejaamades (0)
07. juuni 2006

Vanu rehve võetakse tasuta vastu jäätmejaamades Artelli 15, Paljassaare põik 9a ja Suur-Sõjamäe 50. Jäätmejaamad on avatud K, N, R kella 14–19 ja L, P kella 10–15. Elanikelt võetakse tasuta vastu kuni kaheksa rehvi.

Samas võetakse elanikelt tasuta vastu töötlemata puitu, vanametalli, plaste, suuremõõtmelisi ehitusjäätmeid (kivid, betoon jms), paberit ja pappi, kasutuskõlblikku mööblit, elektri- ja elektroonikatoodete jäätmeid (sh külmikud ja telerid), pakendeid, lehtklaasi jne.

Seoses jäätmejaamade avamisega aia- ja pargijäätmete kompostimisväljakul (Rahumäe 5a) vanu autorehve enam vastu ei võeta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.