"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Koolide remontimine kiireneb (0)
20. juuni 2006

Linnavalitsus seadis tingimused kümne kooli remontimiseks koos erafirmadega. Koolihoonete remontijad leitakse konkursi korras. Koolide kinnistutele seatakse remontija kasuks pikaajaline hoonestusõigus.

Projekti eesmärgiks on leida erapartner, kelle hooleks jääb kooli remontimine, ehitustööde rahastamine ning pikaajaline haldamine ja hooldamine. Linn hakkab remonditud hoonete kasutamise eest erapartnerile üüri maksma.

Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul tuleb kõigile õpilastele nüüdisaegse õpikeskkonna saavutamiseks koolihooned võimalikult kiirelt remontida ning selleks annabki võimaluse avaliku ja erasektori koostöö. Hoonestusõigus seatakse kinnisasjadele, kus asuvad Pelgulinna gümnaasium, 32. keskkool, Kristiine gümnaasium, Laagna gümnaasium, Kalamaja põhikool, Karjamaa gümnaasium, Haabersti vene gümnaasium, Sikupilli keskkool, Nõmme gümnaasium ja Tallinna ühisgümnaasium.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.