"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Mustamäele plaanitakse uusi korterelamuid (0)
20. juuni 2006

Linnavalitsus algatas Mustamäele kuue kaheksakorruselise ja ühe üheteistkorruselise korterelamu rajamist võimaldava detailplaneeringu koostamise.

Kadaka tee 141, 143, 143a, 145, 145a ning Ehitajate tee 91 ja 91a kinnistuid hõlmava planeeringuala suurus on 2,5 hektarit. Ala asub Kadaka tee, Tammsaare tee ja Ehitajate tee ristmiku läheduses, väikeelamutele sobimatus piirkonnas. Kontaktvööndis asuvad üheksakorruselised korterelamud. Korterelamute paigutamisel magistraalide äärde tekib Kadaka parkmetsa liiklusmüra, tolmu ja saaste eest kaitsev barjäär.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.