"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Mustamäele plaanitakse uusi korterelamuid (0)
20. juuni 2006

Linnavalitsus algatas Mustamäele kuue kaheksakorruselise ja ühe üheteistkorruselise korterelamu rajamist võimaldava detailplaneeringu koostamise.

Kadaka tee 141, 143, 143a, 145, 145a ning Ehitajate tee 91 ja 91a kinnistuid hõlmava planeeringuala suurus on 2,5 hektarit. Ala asub Kadaka tee, Tammsaare tee ja Ehitajate tee ristmiku läheduses, väikeelamutele sobimatus piirkonnas. Kontaktvööndis asuvad üheksakorruselised korterelamud. Korterelamute paigutamisel magistraalide äärde tekib Kadaka parkmetsa liiklusmüra, tolmu ja saaste eest kaitsev barjäär.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.