Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Mustamäele plaanitakse uusi korterelamuid (0)
20. juuni 2006

Linnavalitsus algatas Mustamäele kuue kaheksakorruselise ja ühe üheteistkorruselise korterelamu rajamist võimaldava detailplaneeringu koostamise.

Kadaka tee 141, 143, 143a, 145, 145a ning Ehitajate tee 91 ja 91a kinnistuid hõlmava planeeringuala suurus on 2,5 hektarit. Ala asub Kadaka tee, Tammsaare tee ja Ehitajate tee ristmiku läheduses, väikeelamutele sobimatus piirkonnas. Kontaktvööndis asuvad üheksakorruselised korterelamud. Korterelamute paigutamisel magistraalide äärde tekib Kadaka parkmetsa liiklusmüra, tolmu ja saaste eest kaitsev barjäär.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.