"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinna ühistransport ajateenijaile tasuta (0)
20. juuni 2006

Linnavolikogu otsustas anda 1. juulist kaitseväe ajateenijatele ühissõidukites tasuta sõidu õiguse. Ajateenijad peavad kandma vormiriietust ja esitama piletikontrolöri nõudmisel ID-kaardi ning väeosa tõendi ajateenistuses viibimise kohta.

Ajateenijatele tasuta sõidu õiguse andmine vähendab ühistranspordi piletitulu hinnanguliselt umbes 537 000 krooni võrra aastas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.