"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Kuritegevuse ennetuse projektid said toetust (0)
21. juuni 2006

Tallinna linnavalitsuse kuritegevuse ennetamise komisjon otsustas toetada erinevaid projekte kokku 524 600 krooniga.

Toetust leidsid kodanikualgatuse projektid, millesse on kaasatud vabatahtlikud. Parimad projektid olid komisjoni üksmeelse arvamuse kohaselt MTÜ Tallinna ja Harjumaa Reservpäästerühma projekt «Päästerühm» ning Eesti Lastevanemate Ühingu projekt «Lase laps turvaliselt üle tee».

Projekti «Lase laps turvaliselt üle tee» eesmärgiks on laste positiivsete liiklemisharjumuste kinnistamine ja sõidukijuhtide mõjutamine meedia jalakäijatest kaasliiklejate ning projekti kaasatud vabatahtlike liiklusreguleerijate tegevuse kaudu ülekäiguradadel algaval kooliaastal.

Komisjonile laekunud kaheksast toetusetaotlusest otsustas komisjon rahuldada kuus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.