"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Metsakalmistule rajatakse urnimüür (0)
16. august 2006

Augusti lõpul valmib Metsakalmistule rajatav Eesti esimese kolumbaarium ehk urnimüür.
«Kuna praegune praktika näitab, et umbes 45% lahkunutest tuhastatakse, on kolumbaariumi rajamine otstarbekas,» ütles abilinnapea Olga Sõtnik. «Metsakalmistu urnimüüris on 257 kohta ning lähiajal reguleeritakse kohtade jagamise kord.»

Sel aastal investeerib linn kalmistutesse 6,29 miljonit krooni, mis on tunduvalt suurem summa kui eelmistel aastatel. Selle raha eest on plaanis korda teha Rahumäe kalmistu Pühavaimu kabel, Pärnamäe kalmistu kastmisvee trassid, Pärnamäe kalmistuhoone ja kalmistute piirdeaiad.?Rahumäe ja Siselinna kalmistule paigaldatakse uued infoviidad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.