"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Laste arstiabi muutub tõhusamaks (0)
30. august 2006

Linnavolikogu kiitis heaks välisrahastusega projekti, mille eesmärgiks on laste meditsiinilise teenindamise taseme tõstmine.

Projekti üldeesmärgiks on välja arendada hästi toimiv, efektiivne ja nüüdisaegne elektroonne infosüsteem, mis rahuldab kõigi Tallinna lastele tervishoiuteenuseid osutavate institutsioonide vajadusi.

«See projekt teeb arstiabi kättesaadavamaks ja operatiivsemaks,» ütles abilinnapea Merike Martinson. «Loodava süsteemiga paraneb info vahetamine perearstide ja raviasutuste vahel ning seega ka nendevaheline koostöö.»

Projekti omavahel seotud viis põhivaldkonda on koolitervishoiu infosüsteem, elektrooniline sünnijärgse tervise andmebaas, Tallinnas tervishoiuteenuse osutajate andmebaaside ühendamine ja andmevahetuse tagamine, diagnostiliste kujutiste vahetuse infotehnoloogiline lahendus ning liides Tallinna? kiirabiteenust osutavatele asutustele.
Projekt kestab jaanuarist 2007 kuni detsembrini 2009. Projekti partnerid on SA Tallinna Koolitervishoid, SA Tallinna Lastehaigla, AS Ida-Tallinna Keskhaigla, AS Lääne-Tallinna Keskhaigla, Tallinna Kiirabi ja Tallinna perearstikeskused. Juhtpartner on Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet.

Projekti kogueelarve on 10 miljonit krooni, millest välisrahastus on 8,5 miljonit krooni ning linnapoolne kaasfinantseerimine 1,5 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.