"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Nõmme gümnaasium sai uue direktori (0)
30. august 2006

Linnavalitsus kinnitas Nõmme gümnaasiumi direktori ametikohale Riho Uulma.
Eesti keele ja kirjanduse õpetaja haridusega Riho Uulma (46) on töötanud Tallinna Järveotsa gümnaasiumi ja Viimsi keskkooli direktorina. Uulma lõpetas 1982. aastal Tallinna Pedagoogilise Instituudi ning on läbinud hulgaliselt täiendõppekursuseid.

«Nõmme gümnaasiumi uuel direktoril seisab ees küllaltki keerukas ülesanne ja ka suur väljakutse – gümnaasiumi ja Hiiu põhikooli ühendamine,» ütles abilinnapea Kaia Jäppinen. «2007. aastaks on planeeritud ka Nõmme gümnaasiumi tervikremont. Uulma pikka koolidirektori kogemust silmas pidades ei ole kahtlust, et ta saab sellega edukalt hakkama.»

Nõmme gümnaasiumis õpib 442 õpilast. Gümnaasium on komplekteeritud alates 7. klassist. Hiiu põhikool asub Nõmme gümnaasiumi läheduses ning on olnud Nõmme gümnaasiumiga ajalooliselt seotud. Hiiu põhikoolis õpib 333 õpilast. Kahe kooli ühendamine võimaldab õpetajaid?ja ruume optimaalsemalt kasutada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.