"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Põhja-Tallinna ühiselamute üürnikud saavad elamispinna omanikeks (0)
30. august 2006

Linnavolikogu otsustas anda Põhja-Tallinna linnaosas asuvate linnale kuuluvate ühiselamute üürnikele võimaluse üüritav elamispind välja osta.

Linnavolikogu otsustas erastamishinnaga senistele üürnikele müüa ühtekokku 390 elamispinda.

«Põhja-Tallinnas asuvate endiste ühiselamute elanikud on juba pikka aega taotlenud linnavalitsuselt ja Põhja-Tallinna valitsuselt võimalust nende kasutuses olevad eluruumid välja osta,» ütles linnaosavanem Vilja Savisaar. «Arvestades, et osa tube ongi erastatud, on võrdse kohtlemise printsiibi seisukohalt nende taotlus igati põhjendatud. Loodetavasti on elanikud omanikena valmis ka nende hoonete korrastamisse ja turvalisuse tagamisse panustama.»

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.