"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Septembris tuleb taas Tallinna Noorteöö (0)
30. august 2006

Septembri kolmandal reedel, 15. septembril toimuva Tallinna Noorteöö käigus on noortele tasuta avatud erinevad kooskäimiskohad ning kavandatud tihe õhtuste ja öiste ürituste programm.

Noorteöö pakub kultuurset ja mõnuainetevaba ajaveetmist. Seekordse Noorteöö kavas on Jäädisko, Autokino, Lilleküla jalgpalliturniir, Dance Workshop ning mitmed teised spordi- ja kultuuriüritused. Plaanis on võimaldada noortel Tallinna ujulaid ja teisi spordiasutusi tasuta kasutada.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul tõestas arvukas osavõtt esimesel korral Noorteöö vajalikkust. «Noorteöö on hea näide Tallinna linna ja noorteühingute koostööst, mida linn kavatseb ka edaspidi soosida,» ütles Jäppinen. «Tallinn toetab meeleldi uusi ja säravaid ideid, mis aitavad linna noortesõbralikumaks ja -pärasemaks muuta.»

Noorteöö peakorraldaja Tarmo Lausingu sõnul on seekordse Noorteöö haare laiem. «Kui mullu toimusid üritused Lasnamäel ja kesklinnas, siis tänavu kõigis linnaosades,» ütles Lausing.

Autokino toimub seekord Haaberstis, aga Jääpidu juba traditsioonilises kohas Lasnamäel Jeti jäähallis. Lisaks leiavad aset jalgpalliturniir Lilleküla staadionil, Dance Workshop kesklinnas, venekeelne kirjandusõhtu Kaur Kenderiga Kännukuke raamatukogus ja eestikeelne kirjandusõhtu keskraamatukogu peamajas, BMX rattašõu Pirita velodroomil, noortebändide kontsert Kopli noortekeskuses ja palju muud.

Noored pääsevad Noorteööl tasuta ka Tallinna suurematesse ujulatesse – Kalevi ujulasse, Nõmme ujulasse ning Pirita Top Spasse. Samuti on üle kogu linna õhtutundidel avatud seitse suuremat rahvaraamatukogu.

Noorteöö idee on pärit Madridi samalaadselt ürituselt. Tallinna Noorteööd korraldab MTÜ Igiliikur, toetavad linnavalitsus ja Hasartmängumaksu Nõukogu. Noorteööd aitavad läbi viia paljud ettevõtted ja mittetulundusühingud.

Täpsemalt lugege aadressilt www.tallinn.ee/noorteoo internetis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.