"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Tallinn maksab kadettidele stipendiumi (0)
30. august 2006

Linnavalitsus otsustas sõlmida Põhja-Eesti Päästekeskuse ja Põhja politseiprefektuuriga koostöölepingu, et edukaid kadette lisastipendiumiga toetada.

Linnapea Jüri Ratase sõnul on stipendiumi määramine pääste- ja politseikadettidele investeering tulevikku. «Tallinn vajab korda ja turvalisust ning meie ülesanne on innustada noori otsustama elukutse valikul just nende vastutusrikaste elukutsete kasuks,» ütles linnapea.

Politseikadetid saavad 12 stipendiumi ja päästekadetid 18 stipendiumi. 20 000 krooni suurune stipendium määratakse kord aastas. Kokku eraldab linn stipendiumideks 600 000 krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.