"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tudengid otsivad elamispinda (0)
30. august 2006

Tallinna Tehnikaülikooli ja Tallinna Ülikooli üliõpilaskonnad on ühendanud oma jõud ning alustanud ühist Tudengi Kodu projekti, mille käigus on loodud elamispindade pakkumisi
ja soove vahendav portaal www.tudengikodu.org.

Tudengi Kodu loomise põhjusi on mitu. Nimelt pole üliõpilaselamute olukord Tallinnas kiita ning probleemiks on ka kohtade vähesus. Kahes koolis õpib kokku ligi 17 000 üliõpilast, üliõpilaselamutes on aga kohti 2700 tudengile.

Lisaks sellele soovivadki paljud tudengid leida elamispinda mujal kui ühiselamus – TLÜ ja TTÜ üliõpilaskonna soov on kõiki tudengeid aidata ja nende otsinguid lihtsustada.
Portaal www.tudengikodu.org on lihtne ja kasutajasõbralik. Soovide ja pakkumiste edastamine on kõigile tasuta. Lisaks internetikeskkonnale saab pakkumisi lisada telefoni teel (620 3621 või 640 9229) ja üliõpilaskondade kontoritesse ise kohale minnes.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.