"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lasnamäele kerkib veel üks spordikompleks (0)
13. september 2006

Linnavalitsus andis välja korralduse linna omandis oleva 5,6 ha suuruse Varraku 14 kinnistu jagamiseks, et teha võimalikuks alale detailplaneeringuga ette nähtud spordirajatiste ehitamine.

Varraku 14 kinnistu jagamine ning uutele kruntidele sihtotstarvete määramine tuleneb linnavalitsuse tänavu 3. mail kehtestatud detailplaneeringust, mis näeb ette alale jalgpallikeskuse, ujula- ja spordihoone ning võrk- ja korvpalliväljakute rajamise.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.