"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Linnapea tänas päästjaid (0)
13. september 2006

Linnapea Jüri Ratas kutsus 130 Põhja-Eesti päästekeskuse päästjat raekotta pidulikule vastuvõtule, et tänada neid, kes hoolimata kuumusest, väsimusest ja puhkuseajast andsid oma panuse meie keskkonna säästmisele ning kõige hullema ärahoidmisele.
Lisaks saavad 18 päästekadetti Tallinna linnalt stipendiumi. 20 000 krooni suurune stipendium määratakse kord aastas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.