"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Linnavolikogu valis presidendivalijad (0)
13. september 2006

Linnavolikogu valis Tallinna esindad vabariigi presidendi valimiskogusse.

Vastavalt vabariigi presidendi valimise seadusele valis linnavolikogu valimiskogusse kümme esindajat. Linnavolikogu liikmed valisid salajase hääletuse tulemusena valimiskogus Tallinna esindama Toomas Vitsuti, Elmar Sepa, Margarita Tšernogorova, Leonid Mihhailovi, Tarmo Lausingu, Rein Ratase, Oksana Kostina, Natalia Vaino, Erika Salumäe ja Peeter Mardna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.