Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Linnavolikogu valis presidendivalijad (0)
13. september 2006

Linnavolikogu valis Tallinna esindad vabariigi presidendi valimiskogusse.

Vastavalt vabariigi presidendi valimise seadusele valis linnavolikogu valimiskogusse kümme esindajat. Linnavolikogu liikmed valisid salajase hääletuse tulemusena valimiskogus Tallinna esindama Toomas Vitsuti, Elmar Sepa, Margarita Tšernogorova, Leonid Mihhailovi, Tarmo Lausingu, Rein Ratase, Oksana Kostina, Natalia Vaino, Erika Salumäe ja Peeter Mardna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.