"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Linnavolikogu valis presidendivalijad (0)
13. september 2006

Linnavolikogu valis Tallinna esindad vabariigi presidendi valimiskogusse.

Vastavalt vabariigi presidendi valimise seadusele valis linnavolikogu valimiskogusse kümme esindajat. Linnavolikogu liikmed valisid salajase hääletuse tulemusena valimiskogus Tallinna esindama Toomas Vitsuti, Elmar Sepa, Margarita Tšernogorova, Leonid Mihhailovi, Tarmo Lausingu, Rein Ratase, Oksana Kostina, Natalia Vaino, Erika Salumäe ja Peeter Mardna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.