"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tänavu on sundüürnikud saanud linnalt üürile 255 korterit (0)
13. september 2006

Linnavalitsus on tagastatud eluruumide üürnikele tänavu üürile andnud 255 eluruumi, nendest 230 munitsipaal- ja 25 sotsiaaleluruumi. Kesklinna sundüürnikele on üürile antud 110 ja Põhja-Tallinna sundüürnikele 93 eluruumi.

Sel aastal Hooldekodu teel valminud nelja uue munitsipaalelamu kokku 224 korterist on tagastatud eluruumide üürnikele üürile antud 182 munitsipaaleluruumi ja kolm sotsiaaleluruumi.

Hooldekodu tee 23 ja 23a elamutest on võimalik tagastatud eluruumide üürnikele veel üürile anda seitse munitsipaaleluruumi, st kokku saaks Hooldekodu tee 21, 23, 23a ja 23b elamutest tagastatud eluruumide üürnikud üürile 189 munitsipaaleluruumi ja kolm sotsiaaleluruumi.

15. augustil oli linnaosade valitsustes Tallinna linnalt eluruumi üürimist taotleva isikuna arvel kokku 3359 isikut, neist 1739 on sundüürnikud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.