"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Teiselpool koduläve (0)
13. september 2006

20. septembril kella 20–23 toimub Tallinnas Tammsaare pargis Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse ja Eesti Akadeemilise Sotsiaalturva Ühingu korraldusel esimest korda Eestis üritus «Teiselpool koduläve».

Üritusega tahetakse teadvustada kodutust kui sotsiaalset probleemi, osutada koduta inimestele abi ning tutvustada nii neile kui teistele linlastele varjupaikasid, öömaju ja muid sotsiaalteenuseid.

ÜRO on kuulutanud 17. oktoobri vaesuse ja tõrjutuse vastu võitlemise päevaks ning selle raames korraldatakse juba üheksandat aastat paljudes maades poliitika ja usupiiride üleseid nn Kodutute öö üritusi.

«Teiselpool koduläve» toimub kolmes suures telgis, kus jagatakse ka tasuta suppi, teed, kringlit jm. Üritusel osalevad Tallinna abilinnapead Merike Martinson ja Taavi Aas, sotsiaalministeeriumi ja sotsiaal- ja tervishoiuameti esindajad; oma lugu räägivad Krista ja Hillar. Esinevad muusikud Reet Linna, Erich Krieger, Boris Lehtlaan, Are Jaama jt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.