"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Arukas suhtumine pääseb võidule (0)
27. september 2006

Vaatamata skeptikute tumedatele prognoosidele möödus 22. september Tallinnas rahulikult.

Pronkssõduri küsimuses kokku kutsutud ümarlaua juhatajana hindan kõrgelt koosolekutel osalenud ja 22. septembri eel «rahumeele manifesti» alla kirjutanud organisatsioonide arukust ja kaugelenägelikkust.

Ümarlaua 32 osalejast allkirjastas manifesti 19, ent ka mitteühinenud näitasid 22. septembril, et nad suhtuvad probleemi arukalt. Aga see tähendab, et ponkssõduri küsimuses konsensuse otsimisel on head väljavaated. Ümarlauakoosolekud jätkuvad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.