"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Estonia teater sai 100. sünnipäevaks mälestusmärgi (0)
27. september 2006

Kaubamaja taga Rävala puiesteel avati rahvusooperi 100. sünnipäeval, 16. septembril monument, mis tähistab Estonia teatri esimese maja asukohta.

Linnapea Jüri Ratase sõnul vajab Tallinn rohkem monumente ja büste, mis oleksid oma aja märgid linnast, rahvast ja maast. «Tänan rahvusooperi juhte ja kommunaalametit, kelle tõhusas koostöös linna uus vaatamisväärsus lühikese ajaga teoks sai,» ütles Ratas.
Mälestusmärgi autorid on skulptor Tiiu Kirsipuu ja arhitekt Üla Koppel, kes võitsid mälestusmärgi kavandikonkursi kavandiga «Ajatelg». Tallinn toetas kaks miljonit krooni maksma läinud monumendi rajamist miljoni krooniga, ülejäänud summa saadi teatrilt ja annetustest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.