"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn osales kultuuripealinna festivalil (0)
27. september 2006

10. septembril algas Kreekas tänavuses Euroopa kultuuripealinnas Patrases 20 päeva vältav kultuurifestival Europe@Patras, kus osaleb 17 Euroopa riiki.

Tallinna esindas 24. septembril üles astunud Villu Veski ja Tiit Kalluste kvintett kavaga «Põhjala saarte hääled II».

Tegemist on esimest korda toimuva projektiga, kus teiste seas on esindatud ka Eesti ja 2011. aastal Euroopa kultuuripealinna tiitlit kandev Tallinn.

«Euroopa kultuuri festival on suurepärane võimalus tutvustada Tallinna ja kogu Eestit Lõuna-Euroopa rahvastele, kes meist väga palju ei tea,» kommenteeris Tallinna osalemist abilinnapea ja linnavalitsuse kultuuripealinna töögrupi juht Kaia Jäppinen.

Patrase Euroopa kultuurifestivalil on lisaks võõrustajamaale ning Eestile esindatud ka Austria, Belgia, Taani, Slovakkia, Sloveenia, Serbia, Rumeenia, Küpros, Leedu, Horvaatia, Poola, Saksamaa, Tsehhi, Itaalia ja Türgi.

10.–30. septembrini kestev Europe@Patras on kultuuripealinna ürituste raames toimuv omanäoline kultuurifestival, mis keskendub eri maade muusikale ning annab võimaluse muusikutel üksteisega kogemusi vahetada. Lisaks oli festivali kavas 29 riigi jalgpalliteemaliste filmide programm.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.