"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tulekul on täiskasvanud õppija nädal (0)
27. september 2006

6.–13. oktoobrini toimub Tallinnas ja Harjumaal täiskasvanud õppija nädal.

Täiskasvanud õppija nädalaga soovitakse teadvustada elukestva õppe olulisust igas eas inimestele. Selle aasta täiskasvanud õppija nädala teema on «Isiksuse igakülgne areng isetegemise kaudu». Läbi elu kestev õppimine toimub ka midagi ise luues.

Täiskasvanud õppija nädala ajal toimuvate erinevate tegevuste kaudu püütakse inimesi mõtlema panna endast, oma kohast ühiskonnas ja kultuuris. Nädala raames on huvilistel võimalus osaleda pärimuskultuuri tundides-kursustel, tantsu- ja laulutundides, tarbekunstiseltsi tegevuses jne. Toimuvad avatud uste päevad, käsitöötoad, näitused jpm. Ürituste kavaga saab lähemalt tutvuda aadressil http://www.haridus.ee/et/koolid/projektid/TiskasvanudppijaNdal.

Üheksandat korda toimuval täiskasvanud õppija nädalal tunnustatakse traditsiooniliselt ka aasta õppijat, aasta koolitajat, aasta koolitussõbralikumat organisatsiooni ja omavalitsust. Parimaid tunnustatakse 11. oktoobril Tallinna raekojas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.